/* FB code Bueno Heerlen */
Reviews

Bueno

Reviews

Enkele recente recensies

Top!

Voor de eerste keer bij Bueno tapas gegeten en dit is uitstekend bevallen.

Genoeg keuze en lekkere tapas. Vriendelijke bediening. Reserveren mogelijk voor binnen en buiten op terras. Gewoonweg Top!

23 juli 2021

 

M.H.

Ouderwets gezellig!

Wederom hebben wij genoten met onze drieling op het terras bij Bueno in Valkenburg.

Zoals altijd wordt er meegedacht met de kids en is niks te veel gevraagd. Een echte aanrader!

20 juni 2021

 

D.

Goede ervaring

Lekker gegeten, leuk concept. De gerechtjes lijken op de traditionele Spaanse en zijn daarom zeker een aanrader.

De meeste medewerkers zijn erg vriendelijk. Als ik ooit nog een keer in Valkenburg ben ga ik hier misschien nog een keer naartoe.

21 juni 2021

 

Joey Van Bugnum

Toppertje!

Weeral een supergezellige avond en heerlijk gegeten en gedronken.

Supervriendelijke bediening! Enige puntjes van kritiek: de lookmayonaise smaakte als gewone mayonaise

en de mocktail “pornstar martini” leek gewoon een simpel fruitsapje. De safe amaretto sour daarentegen was top!!

3 juli 2021

 

Marie

Heerlijke tapas

Heerlijke tapas voor een goede prijs, vriendelijk personeel leuke sfeer zowel binnen als buiten op terras.

Je moet alleen niet te snel achter elkaar bestellen want wordt erg snel daarna al gebracht.

4 juli 2021

 

Sandra Moorman

Super avond

Lekker eten, vriendelijk personeel. Gewoon alle ingrediënten voor een gezellige avond.

6 juli 2021

 

Armand

Lekker gegeten in een mooi restaurant.

Een fijne sfeer, vriendelijke en behulpzame bediening en lekker gegeten.

5 augustus 2021

 

Christina de Vries

Snelle service en heerlijk eten!

We hebben heerlijk gegeten. Je kunt gezellig zitten bij Bueno (in ons geval op het terras).

De service is heel snel, je hoeft het maar op te schrijven, het lampje om te draaien en ze komen er al aan.

Ruim keuze op de kaart, waardoor het all-in arrangement zeker de moeite de waard is! Aanrader!

13 augustus 2021

 

H. Beekman

Een beetje zonneschijn in het donker

Dank jullie wel, alsof je heel even naar Spanje ging voor verse gazpacho en tapas

 

Tim